Label Nue

Blake Rose Tan Set

€111,20 €139

Ky set është gjithçka që i’u nevojitet! Janë pjesë të thjeshta por klasike që mund t’i kombinoni me shumëçka. Është e gjitha me material të butë të thurur. Bluza e epërme e shkurtë ka jakë në formë ‘V’ dhe shirita të hollë në krah. Të poshtmet janë të gjata dhe të gjera, shumë të buta dhe me lidhëse në bel. Triko ka xhepa para, një rryp dhe mëngët janë të gjera dhe të lëshuara. Ky set është trendi, i përshtatshëm, dhe unik të gjitha në të njëjtën kohë.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka te veshur masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Tre pjese të ndryshme, material të thurur

Perkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohët. Pastrim Kimik

_______________________________________________

This Set is everything! Versatile yet classic wardrobe pieces that can easily be styled up or down. It’s all knitted and super soft fabric. The crop top has a ‘V’ neckline with thin straps. Long and extensive bottoms, super soft fabric and a drawstring waist. The cardigan has front patch pockets, a simple belt and long dropped shoulder sleeves. This set is on trend, flattering, unique and simple all at the same time! 

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Three different parts, knit fabric

Care: Hand Wash Cold or Dry Clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed