Shoedazz

BELLEFLOWER-41 BLACK SUEDE

€62

Krijuar nga një material shumë i bukur Suede, çizmet 'Belleflower' kanë një ngjyrë të zezë perfekte. Gjithashtu kanë take të gjerë, maje të mbrehtë dhe të gjata deri në gjunjë. Duken perfekt me një fund të shkurtë apo dhe pantallona të ngushta.

Lartësia e takës: 9cm / 3.5 inches

Materiali: Suede

Ngjyra: E zezë

____________________________________

Made from a pretty suede fabric, 'Belleflower' boots have a lovely black color. Also they have a block heel, pointed toe and knee length. We love these teamed with a mini skirt or over leggings.

Heel Height: 9 cm / 3.5 inches

Fabric: Suede

Color: Black

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed