Shoedazz

BELLEFLOWER-41 BLACK PU

€62

Krijuar nga një material shumë i bukur i lëkurës vegane, çizmet 'Belleflower' kanë një ngjyrë të zezë perfekte. Gjithashtu kanë take të gjerë, maje të mbrehtë dhe të gjata deri në gjunjë. Duken perfekt me një fund të shkurtë apo dhe pantallona të ngushta.

Lartësia e takës: 10cm / 4 inches

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E zezë

___________________________________

Made from a pretty vegan leather, 'Belleflower' boots have a lovely black color. Also they have a block heel, pointed toe and knee length. We love these teamed with a mini skirt or over leggings.

Heel Height: 10cm / 4 inches

Fabric: Vegan leather

Color: Black

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed