Shoedazz

BELLEFLOWER-25 BLACK

€49,60 €62

Krijuar nga një material shumë i bukur i lëkurës vegane dhe suede, çizmet 'Belleflower' kanë një dukje interesante me detaje diagonale në të. Gjithashtu kanë take të gjerë, maje të mbrehtë dhe të gjata deri në gjunjë. Duken perfekt me një fund të shkurtë apo dhe pantallona të ngushta.

Lartësia e takës: 10cm / 4 inches

Materiali: Suede, Lëkurë Vegane

Ngjyra: E zezë

___________________________________

Made from a pretty suede and vegan leather, 'Belleflower' boots are emblazoned throughout with diagonal shapes. They have a block heel, pointed toe and knee length. We love these teamed with a mini skirt or over leggings.

Heel Height: 10cm / 4 inches

Fabric: Suede, Vegan leather

Color: Black

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed