Shoedazz

BELLEFLOWER-09 BLACK

€52

Krijuar nga një material shumë i bukur i lëkurës vegane, çizmet 'Belleflower' kanë një ngjyrë të bardhë perfekte. Gjithashtu kanë take të gjerë, maje të mbrehtë dhe të gjata deri në kyç. Duken perfekt me një fund të lëkurës apo dhe pantallona xhins.

Lartësia e takës: 10cm / 4 inches

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E zezë

_________________________________

Made from a pretty vegan leather, 'Belleflower' boots have a lovely white color. Also they have a sharp stiletto heel, pointed toe and ankle length. We love these teamed with a mini leather skirt or with denim jeans.

Heel Height: 10cm / 4 inches

Fabric: Vegan Leather

Color: Black

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed