Shoe Dazz

BEL AIR NUDE

€62

Sandalet 'Bel Air' kanë një nuancë shkëlqyese 'Powder-Nude'. Bërë nga lëkura me rripa të kryqëzuar dhe me takë të hollë, sandalet janë të zbukuruara me kristale që I japin një formë elegante këmbëve tuaja. Vishini ato me çdo gjë.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)


Materiali: Sintetik


Ngjyra: Nude

__________________

These 'Bel Air' sandals are updated in a glistening 'Powder-Nude' hue. Made from intricately crisscrossed strips of leather and pin-thin stiletto heel, they're topped with crystal-embellished straps that elegantly frame the shape of your feet. Wear them with anything from mini dresses to cropped tailoring

Heel Height Approx.: 12 cm / 4.72" (inch)

Material: Synthetic

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed