Label Nue

BASIX ROSEGOLD SEQUIN MIDI DRESS

€129

Fustani i veçantë ‘Basix’ është fustani që i’u bënë të dukeni mahnitëse në eventin tuaj të radhës. Jo vetëm që ka përshtatje perfekte në trup, por edhe ka shkëlqim që reflekton shumë bukur në ndriçim. I krijuar nga materiali ynë dallues dhe unik me elasticitet dhe shumë shkelqim. Fustani ka jakë të mbyllur dhe mëngë të gjata, gjithashtu me gjatësi deri në gjunjë ku e bëjnë atë të përshtatshëm për t’u veshur në evente të ndryshme.

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 100% POLIESTER

Detajet: Material të dyfishtë

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_______________________________________

Our timeless 'Basix' dress is sure to stand out at your next event. Not only is it really flattering, it's also drenched in scores of sequins that catch the light beautifully. It's been cut from our unique and significant stretch sequined fabric. The dress has a minimal mock neckline and long sleeves, also with a knee length that makes it appropriate to wear in many events.

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Double Layered

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed