Label Nue

Ayra Black Leather Pants

€55

Të poshtmet me prerjen më të rehatshme që do mund t’i gjeni. Pantallonat e lëkurës ‘Ayra’ kanë një përshtje perfekte në trup, të gjata deri në bel dhe me formë të drejtë te këmbët. Janë nga një material shumë i butë dhe me elasticitet minimal të lëkurës vegane.  Përshtatet perfekt në pjesën mbrapa dhe brezi i jep belit një dukje shumë tërheqëse. Kombinojeni me një korset të lezetshëm apo dhe një bodysuit të thjeshtë.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet: Brez të ngushtë  

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët, Pastrim kimik

 _____________________________________________________

The best cut you'll ever find in a pair of pants. The 'Ayra Leather Pants' have a tailored cut with a high waist and straight legs. Cut from the softest stretch vegan leather fabric. They hug the butt for that perfect peachy fit and the waistband sits at the natural waist. Team yours with a pretty corset or a classic neutral bodysuit.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Neat waistband

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed