Shoe Dazz

AURA GREEN

€59

Sezona e festave pothuajse ka mbërritur! Sandalja 'Aura' në ngjyrën e zezë do të jetë obsesioni juaj i kësaj vere. Ne kemi bashkuar këto sandale fantastike me rripa dhe me kristale ngjyrë të gjelbër për një pamje magjepsëse. Kombinoni ato me një mini fund të zi dhe një qantë me diamante për një look tërheqës. 

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72 " (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E gjelbër

________________________

It's finally that time of year again, party season is here! Look no further, 'Aura' Green Mule is going to be your new obsession. We're teaming these stunning strappy, diamante detailed slip-on heels with a black mini dress and a diamante bag for a super expensive look on a budget. Add these high heels to your basket today...

Heel Height Approx.: 12 cm / 4.72 " (inch)

Material: PU Leather

Color: Green

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed