Shoe Dazz

AUDRENA WHITE

€39 €59

Sandalet 'Audrena' do të ju përshtaten pothuajse në çdo veshje të mbrëmjes, nga fustanet e bukura deri tek pantallonat. Ato janë bërë nga lëkura me shkëlqim dhe rripa PVC. Forma me majë në pjesën para krijon iluzionin e këmbëve më të gjata dhe takat shtojnë lartësinë e duhur.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)


Materiali: Lëkurë me shkëlqim


Ngjyra: E bardhë

____________________

'Audrena' Sandal will add polish to nearly any evening outfit, from beautiful gowns to tuxedo pants. They've been made from glossy rose patent leather and PVC straps. The sleek pointed toe creates the illusion of longer legs and the stiletto heels add just the right amount of height.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Glossy patent leather


Color: White

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed