Shoedazz

ASTRA BLACK

€52

Të krijuara nga materiali i lëkurës vegane, këpucët 'Astra' kanë strukturën perfekte me majë katrore para. Me dy shiritë të thjeshtë dhe një në pjesën e kyçit me formë gërshete. Vishini me disa xhinse të gjera dhe një bodysuit klasik.

Lartësia e takës: 10cm / 4 inches

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E zezë

______________________________

Made from soft vegan leather, the 'Astra' shoe has the perfect square toe shape. With beautiful straps and an unique ankle braid strap detail. Combine it with a simple bodysuit and some lovely oversized jeans.

Heel Height: 10cm / 4 inches

Fabric: Vegan Leather

Color: Black

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed