Shoe Dazz

ASHLEY FUCHSIA

€69

Shkëlqe në çdo hap në këpucën tonë 'Ashley'. E bërë nga materiali i satenit, këto këpucë përmbajnë një zinxhir kristali që tërheq vëmendjen dhe në mënyrë elegante lidhet rreth kyçit të këmbës. Ato janë të vendosura në një takë të lartë dhe kanë formë të mprejtë në pjesën para. Ne mendojmë se ato duken elegante me fustane.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra: Rozë

________________

Sparkle with every step in our 'Ashley' sandal. Made from satin this pair features an eye-catching crystal bracelet that elegantly wraps around the ankle. They’re set on a sensual high stiletto heel that perfectly complements the sharp point toe. We think they look chic with dresses.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Satin

Color: Fuchsia

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed