Label Nue

ARINA BLACK LEATHER DRESS

€89

Fustani ‘Arina’ është i krijuar nga një material elastik i lëkurës vegane me shkëlqim mat dhe një përshtatje të bukur në trup. Ka jakën në formë ‘v’, vija në bel i jep formë të përkryer trupit dhe pjesa e poshtme ka gjatësi deri nën gjunjë. Kombinojeni me disa kepucë nude dhe një çantë të vogël të thjeshtë.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet: Brez të ngushtë, Gjatësi deri nën gjunjë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik

 ____________________________________________________

Our 'Arina' dress is made from a stretch vegan leather fabric with a matte shine and beautiful fit. Have an open ‘v’ neck shape, the extra high waist seam cinches the waist and under the knee length skirt. Combine it with a pair of beautiful nude shoes and a classic little bag.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Neat waistband, Under knee length

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed