Shoe Dazz

ARIES NUDE

€59

Në një strukturë të bukur dhe klasike, këpuca 'Aries' është më në fund këtu. Bërë nga një pëlhurë transparente, e zbukuruar me gurë me shkëlqim. Kombinojeni me fustanin tuaj të preferuar për ta tërhequr vëmendjen.

Lartësia e përafërt e takës:  9.5 cm/ 3.74" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Nude

__________________________

In a beautifully classic structure, the 'Aries' heel is finally here. Made from a clear fabric adorned in iridescent rhinestones. Style with your fave party dresses to steal the show.

Heel Height approx.: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Fabric: Transparent rubber

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed