Label Nue

Ares Black Bodysuit

€39

'Ares' është i prerë nga pëlhura elastike që përshtatet me trupin tuaj, dhe vë në pah linjat në mënyrë të formësuar. Përmban një dekolte të hapur he rripa të hollë rreth qafës. Ky dizajn është i përsosur, kështu që do të duket mirë me veshje të ngushta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Rayon 10% Polyester

Detajet: Përshtatje të ngushtë për trupi

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________________

The 'Ares' bodysuit is cut from stretchy fabric that adapts to your body, no matter what shape you are. Features a scooped neckline and slim straps. This design is seamless, so it will look great underneath close-fitting clothing.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% Rayon 10% Polyester

Details: Adapts to your body

Care: Machine Wash Cold

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed