Label Nue

Angelita White Dress

€45

Ky fustan përmban një siluetë të ngushtë në trup. Materiali me thurje shirit dhe mjaft elastik që është perfekt për çdo formë trupore e bën këtë fustan ideal per t’u kombinuar me gjithëçka. Kombinojeni me ca këpucë transparente dhe një çantë të thjeshtë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Material me shiritë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________________

This dress features a curvy silhouette. The ribbed and stretchy fabric that is perfect for any body shape makes it ideal to combine with anything. Our go to look is to pair it with some clear heels and a casual little bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Ribbed fabric

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed