Shoe Dazz

AMORY BLACK

€82

Dukuni bukur në çdo hap tuajin me çizmet tona 'AMORY'. Të bëra nga lëkura me shkëlqim me efekt croc, ato kanë formë të mprehtë në pjesën para dhe takë të hollë për lartësinë e duhur. Zinxhirët anësorë ju lejojnë ato t'i veshni me lehtësi. Vishini me çdo gjë.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Lëkura me shkëlqim me efekt croc.

Ngjyra: E zezë

___________________

Bring power to your step with our 'AMORY' boots. Made from glossy croc-effect leather, they have pointed toes and stiletto heels for just the right amount of lift. The side zippers allow you to comfortably slip them on and off. Wear yours with anything from tailoring to feminine dresses.

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Material: Glossy croc-effect leather

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed