Label Nue

Amira Nude Multi Dress

€62

Fustani 'Amira' është ultra femërore dhe perfekte për tu veshur në përditshmëri. Përmban dekolte të hapur, rripa të hollë dhe pjesa e poshtme ka gjatësi deri nën gjunjë e cila përshtatet mirë në trup. Ajo ka një çarje anësore për të zbuluar shkëlqimin e lëkurës. Visheni tuajin me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The 'Amira' dress is ultra feminine and perfect for everyday wear. Features open decollete, slim straps and under-the-knee length for a figure-hugging fit. t has a side slit to reveal a flash of skin. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Open leg detail

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed