Label Nue

Amber Bone Pants

€55

Pantallonat me material prej lëkurës vegane, janë shumë trendi dhe rehati e përsosur. Pantallonat 'Amber' kanë një dukje të gjerë dhe me bel të lartë dhe japin një ndjenjë rehatie. Kombinojeni me një bluzë të shkurtë klasike dhe keni nje veshje të kompletuar shumë të bukur.

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 100% POLYURETHANE

Detajet: Formë të gjerë

Perkujdesja: Pastrim Kimik

________________________________________

We are obsessing over these stylish vegan leather trousers. The 'Amber Pants' have a pretty oversized style with wide leg shape, high waisted and they give a super comfy feel. Match them with a white classic crop top and you've got yourself a beautiful outfit.

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 100%POLYURETHANE

Details: wide oversized shape,

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed