Shoe Dazz

ALZU BLACK NUBUCK

€49

Sandalet 'Alzu' janë super elegante. Kanë rripa të hollë të mbështjellë rreth kyçit të këmbës dhe takë me dizajn. Këto sandale kombinohen perfekt me gjithçka në dollapin tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Ngjyra: E zezë

______________________

The 'Alzu' sandals are definitively elegant. Featuring sleek crossover wrap-up straps that secure around the ankle and a mid sculptural heel. These breakout sandals pair fabulously with everything in your closet.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Color: Black

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed