Shoe Dazz

ALVA SILVER

€69

Takat 'Alva' janë bërë për momente të paharrueshme. Këto taka kanë një rrip mbështetës dhe të rregullueshëm për kyçin e këmbës, me formë të mprehtë në pjesën para dhe e zbukuruar me gurë që shkëlqejnë në çdo hap tuajin. Kompletoni pamjen tuaj duke e kombinuar me fustanin tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Materiali: Punim dore

Ngjyra: Silver

_______________________

The 'Alva' stiletto heel was made for unforgettable moments. These heels have a supportive and adjustable ankle strap, a pointed toe and detailed rhinestones that sparkle with every step. Elevate your look by pairing it with your favorite dress.

Heel Height approx.: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Silver

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed