Label Nue

ALLY SILVER DRESS

€109

Ndjehuni bukur dhe shumë komfort në fustanin ‘Ally’. Me një përshtatje perfekte në trup, mëngë të gjata dhe të fryera, jakë golf (rollkë) dhe printime plish në material rrjetë të zezë. Kombinojeni me disa këpucë të zeza dhe një çantë të vogël klasike për të kompletuar dukjen tuaj.

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 80% POLIESTER 20% RAJON

Detajet: Printime plish

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_____________________________________ 

Feel pretty and comfy in the ‘Ally’ Dress. With a beautiful fit, long and puffy sleeves, a turtleneck shape and a stunning velvet prints on a black mesh fabric. Combine it with some black pumps and a classic small bag to complete your look.

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 80% POLYESTER 20% RAYON

Details: Velvet prints

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed