Shoe Dazz

ALIANE SILVER

€49

Prezantimi i këpucës 'Aliane'. Kjo këpucë luksoze dhe e lehtë është esenciale për veshje të përditshme. Visheni me një bluzë me pëlhurë mëndafshi dhe pantallona të çara.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Ngjyra: Silver

______________________

Introducing the 'Aliane' Mule. This luxe and lightweight mule is an effortless essential for everyday wear. Try with a silk pajama top and cropped structured trousers.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Color: Silver

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed