Shoe Dazz

ALIANE NUDE

€49

Prezantimi i këpucës 'ALIANE'. Kjo këpucë luksoze dhe e lehtë është esenciale për veshje të përditshme. Visheni me një bluzë me pëlhurë mëndafshi dhe pantallona të çara.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: PVC

Ngjyra: Nude

______________________

Introducing the 'ALIANE' Mule. This luxe and a lightweight mule is an effortless essential for everyday wear. Try with a silk pajama top and cropped structured trousers.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: PVC

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed