Shoe Dazz

ALEX-2 BLACK PATENT

€69

Çizmet 'Alex' janë aq elegante, saqë do ta gjeni veten duke i veshur shpesh ato. Të bëra nga lëkura e shkëlqyeshme, ato janë të vendosura në takë të trashë këndore me formë katrore në pjesën para. Kombinojini ato në mënyrë perfekte me pamjet e përditshme dhe të fundjavës.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: E zezë

_________________

The 'Alex' boots are so chic and versatile, you'll find yourself reaching for them often. Made from patent leather, they're set on angular block heels complemented by sharply squared toes. Pair it perfectly with everyday and weekend looks.

Heel Height Approx.: 9.5 cm / 3.74 " (inch)

Material: Patent leather

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed