Shoe Dazz

AISA BLACK

€159

Sandalet e mrekullueshme super të larta për dukje glamuroze. Duke shfaqur detaje të rripave me gurë para, takën e lartë të mbushur, në pjesën para është e hapur dhe me platformë.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.92" (inch)


Ngjyra: E zezë

__________________________

The gorgeous super-high sandals for the perfect touch of glam. Featuring crystal-embellished detailing in front, a chunky high heel, an open toe, a side buckle fastening, a leather insole, and a front platform.

Height approx.: 12.5 cm / 4.92" (inch)


Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed