Label Nue

AILA BURGUNDY LEATHER SKIRT

€45

Fundi perfekt i lëkurës është këtu. Krijuar nga materiali më i mirë vegan i lëkurës. Ka një gjatësi deri në gjunjë ku përshtatet perfekt në trup por gjithashtu mund edhe të shkurtohet për t’i dhënë një dukje më ndryshe pa e humbur formën perfekte. Ka zinxhirë mbrapa për përdorim më praktik, në bel është i ngushtë me brez të hollë ku i jep siluetën perfekte trupit. Mënyra e materialit të mbledhur dhe rrudhosur është shumë e veçantë dhe kombinohet perfekt me një bluzë të zezë dhe disa këpucë të zeza apo transparente.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 100% LËKURË VEGANE

Detajet: Brez të ngushtë, gjatësi e ndryshueshme opsionale 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse, Pastrim në dorë, Pastrim kimik

__________________________________________

The perfect leather skirt is here. Made from our prettiest vegan leather fabric. It has a flattering midi cut but also adjustable where you can switch it up and make it shorter, a back zipper for easy on and a neat nipped waistband to give that classic hourglass silhouette. We love the seamed ruching details and think that this looks perfect with a black top and black or transparent heels.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% VEGAN LEATHER

Details: Neat waistband, Adjustable length

 Care: Machine wash, Hand wash, Dry clean

Size:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed