Shoe Dazz

1914 Eye Boot Black Smooth

€239

Ju do të jeni në gjendje t'i vishni këto çizme me gjithçka, nga xhinset e deri te fustanet për stinët e ardhshme për shkak se janë shumë të rehatshme. Ato janë bërë nga një lëkurë e lëmuar dhe kanë gjatësi deri pak poshtë gjunjëve. Kanë lidhëse, një formë rrethore në pjesën para, një platformë të ulët dhe detaj qepjeje me ngjyrë të verdhë.

________________________

You'll be able to wear these boots with everything from jeans to dresses for seasons to come thanks to how versatile and timeless they are. They are made form a smooth leather and hits just below the knees. Featuring a lace fastening, a round toe, flat rubber sole and yellow stitching detail.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed