Shoe Dazz

1461 Ds 3 Eye Shoe Black Yellow Smooth Slice

€169

Nëse ju i doni këpucët mund të stiloni pothuajse me gjithçka dhe t'i vishni përtej muajve të dimrit, atëherë këto çizme janë opsioni perfekt. Këto këpucë janë bërë prej lëkurës të lëmuar dhe janë të vendosura në një platformë të gjerë, të përfunduar me një detaj qepjeje dalluese me ngjyrë të verdhë. Ata kanë formë rrethore dhe lidhëse në pjesën para. Vishini me gjithçka, nga xhinset deri te fustanet.

_______________________

If you're after shoes you can style with almost everything and wear beyond the winter months, then these boots are the perfect option. These shoes are made with smooth leather and is stacked on a ridged rubber sole, finished with a distinctive yellow stitching detail. They have round toes and lace-up fastening. Wear yours with everything from jeans to knitted dresses.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed