Shoe Dazz

1460 BEX Black Smooth

€209

Këto çizme janë të gjithanshme dhe duken shumë bukur me xhinse dhe fustane. Këto çizme deri në kyçin e këmbës janë bërë prej lëkures të lëmuar dhe kanë platformë të gjerë që shtojnë pak lartësi. Kanë formë rrethore në pjesën para, lidhëse dhe detaj qepjeje me ngjyrë të verdhë. Vishini me çdo gjë.

These combat boots are so versatile - they look great with jeans and dresses. These ankle boots have been made from smooth leather and rest on chunky rubber sole that add a little height. They have round toe, front lace-up fastening and yellow stitching detail. Wear yours with anything.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed