Skip to content

Cart

Your cart is empty

VINCI-90 PEWTER

Sale price€20,00 Regular price€89,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Një stil klasik me shkëlqim! Këto taka janë të rehatshme, me platformë dhe që bien në sy në të njëjtën kohë. Kombinojini me veshjen tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.92" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3 cm / 1.18" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Hiri

__________________

A classic style with a touch of sparkle! These heels are comfortable, classy, and flashy all at once. Pair with your favorite look.

Heel Height approx.: 12.5 cm / 4.92" (inch)

Platform Height Approx.: 3 cm / 1.18" (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Pewter

Size:
Save 78%
VINCI-90 PEWTER
VINCI-90 PEWTER Sale price€20,00 Regular price€89,00