Skip to content

Cart

Your cart is empty

Moena Blush Dress

Sale price€129.00

Color:

Blush

Fustani 'Moena' përmban një dekolte klasike me kupa, rripa të hollë dhe një gjatësi maxi për të krijuar një pamje tërheqëse dhe elegante. Përshtatja në trup është krijuar për të theksuar figurën tuaj, ndërsa pëlhura e lehtë siguron rehati gjatë gjithë ditës dhe natës. Krijoni përshtypje kudo që të shkoni me këtë fustan.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:  95% Poliester 5% Elastik

Detajet:Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

The 'Moena' dress features a classic cup decolte, thin straps and a maxi length to create a timeless and elegant look. The flattering slim fit is designed to accentuate your figure, while the lightweight fabric ensures all-day and night comfort. Make a stylish statement wherever you go with this gorgeous dress.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open leg

Care: Machine wash cold

Size:
Moena Blush Dress
Moena Blush Dress Sale price€129.00