Skip to content

Cart

Your cart is empty

Angelica Burgundy Glitter Dress

Sale price€69.00 Regular price€99.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Angelica' është një fustan elegant, një nga veçoritë e fustanit 'Angelica' është materiali shkëlqyes. Një element unik që bie në sy i fustanit 'Angelica' janë detajet e rrudhosura që mblidhen në njërën anë. Fustani 'Angelica' është një zgjedhje perfekte për raste dasmash pasi kombinon elegancën dhe stilin.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik

Detajet: Detaje të rrudhosura

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_______________________

The 'Angelica' dress is an exquisite and elegant gown, one of the defining features of the 'Angelica' dress is shimmery fabric. A unique and eye-catching element of the 'Angelica' dress is the ruched detailing that goes to one side. The 'Angelica' dress is a perfect choice for wedding occasions due to its combination of classic elegance and contemporary style.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Ruched detailing

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Save 30%
Angelica Burgundy Glitter Dress
Angelica burgundy glitter dress Sale price€69.00 Regular price€99.00