Skip to content

Cart

Your cart is empty

ZEJA BLACK

Sale price$93.22

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Krijoni iluzionin e këmbëve të gjata në sandalet tona me ngjyrë shampanje 'Zeja'. Të krijuara nga pëlhura me ngjyrë të zezë, stili përmban rripa me shkëlqim. Rripi në kyçin e këmbës e mban këmbën në vend dhe takat e larta balancohen nga një platformë e rehatshme. Një stil i sofistikuar, perfekt për verën tuaj të ardhshme.

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57 " (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale dhe Gurë

Ngjyra: E zezë

___________________________

Create the illusion of longer legs in our 'Zeja' Black Sandals. Crafted from black fabric, the style features shimmery straps. The strap at the ankle keeps the foot in place and the high heels are balanced by a sturdy platform sole. A sophisticated style, perfect for your next summer.

Heel Height approx.: 15 cm / 5.9 " (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57 " (inch)

Fabric: PU Leather And Stones

Color: Black

Size: