Label Nue

Zee Black Coral Set

€72

Shtoni garderobës tuaj setin tonë 'Zee'. Seti përmban pantallona të shkurtëra dhe këmishë me një përshtatje të gjerë në një pëlhurë të mëndafshtë me printe. Seti mund të stilohen në mënyra të ndryshme. Këmisha ka një dekolte V me butona në pjesën para dhe një jakë klasike. Pantallonat e shkurtra janë të dizajnuara për t'u përshtatur në mënyrë perfekte dhe të lirshme që ju japin rehati. Mund t’i kombinoni me taka apo atlete.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100%RAYON

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

Update your wardrobe with our 'Zee' set. Features an oversized box-fit blouse and boxer-style shorts in a silky printed fabric. Both pieces can be styled in different ways. The shirt features a V neckline with buttons at the front and a classic collar. The shorts are designed to fit mid-rise and loose-fitting for a comfortable feel. You can combine them with heels or sneakers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% RAYON

Details: Two-piece set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed