Label Nue

Yana Chocolate Pants

€59

Pantallonat 'Yana' janë të nevojshme për dollapin tuaj. Pantallonat e lëkurës ‘Yana’ kanë një përshtje perfekte në trup, të gjata deri në bel dhe me formë të drejtë. Janë nga një material shumë i butë i lëkurës vegane, pantallonat 'Yana' kanë një detaj me çarje anash dhe formë shumë klasike dhe tërheqëse ku ju bëjnë të dukeni mahnitëse. Mund ti kombinoni me gjithçka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:100% Leather

Detajet: Hapje në pjesën anash

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

__________________________

The 'Yana' pants are the perfect item for your closet. The 'Yana' has a tailored cut with a high waist and straight legs. Cut from the softest vegan leather fabric, 'Yana' pants have a side slit detail, classy, and super feminine shape that makes you look stunning. So easy to mix and match.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Leather

Details: Open detail on the side

Care: Machine Wash Cold

Title :
Quantity:

You may also like

Recently viewed