Skip to content

Cart

Your cart is empty

Wren Forest Corset

Sale price$20.25 Regular price$55.41

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Korseti 'Wren' është prej pëlhure delikate dantelle që përmban model të bukur. Pëlhura është e hollë dhe e lehtë, duke e lejuar lëkurën tuaj të depërtojë, duke krijuar një efekt tërheqës. Korseja ka strukturë dhe mbështetje, ndërsa dantella shton një prekje feminiteti dhe elegance. Ky korset është perfekt për një natë ose një rast të veçantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Pëlhurë dantelle

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Wren' corset top is made of delicate lace fabric that features intricate patterns. The fabric is thin and lightweight, allowing your skin to peek through, creating an alluring effect. The corset has boning for structure and support while the lace adds a touch of femininity and elegance. This corset is perfect for a night out or a special occasion where you want to make a statement.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Delicate lace fabric

Care: Machine wash cold

Size:
Wren Forest Corset
Wren Forest Corset Sale price$20.25 Regular price$55.41