Label Nue

Wedny Ivory Black Set

€69 €149

Mos kërkoni më shumë se setin 'Wedny' për tu dukur në mënyrën më të veqantë të mundshme. I prerë nga një material me printe florale, përmbanë xhepa dhe jakë në formën V. Kombinojeni tuajin me taka apo shapka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Viscose

Detajet: Material me printe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

Do not search for more than the 'Wedny' set to look more than special. Cut from a material with floral prints, features a V-neckline and pockets. 'Wedny' is perfect for your daily outfit inspiration. Combine it with heels or flats.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Viscose

Details: Printed Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed