Label Nue

Vomes Black Dress

€69

Mini fustani 'Vomes' ju jep vetëbesimin që do t'ju nevojitet ndonjëherë. Ky mini fustan përmban një dizajn asimetrike dhe rripa. Plotësojeni këtë look me një palë sandale apo çizme dhe atëherë do të jeni gati për të tërhequr vëmëndje!

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:

Detajet: Prerje asimetrike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

The 'Vomes' mini dress is giving you all the confidence you'll ever need. This hot mini dress features an asymmetric design and straps. Complete this look with a sexy pair of sandals or boots and then you'll be ready to run the world!

Model is wearing: Size S

Fabric:

Details: Care:

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed