Skip to content

Cart

Your cart is empty

VICTORIA BLACK

Sale price€69,00 Regular price€139,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet 'Victoria' të gjithanshme me një formë të mprehtë në pjesën para. Janë të krijuara nga materiali i lëkurës, me një takë të shkurtër dhe një takë të rehatshme, me detaje në pjesën anash. Shtoni një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale 

Ngjyra: E zezë

_________________

'Victoria' boot with a pointed toe shape. They are made of leather material, with a low and comfortable heel, with details on the side. Add a glamorous feminine charm to your seasonal outfits.

Heel Height approx.: 9 cm / 3.54" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size: