Skip to content

Cart

Your cart is empty

Vela Black Dress

Sale price$74.65 Regular price$247.76

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ky fustan është i krijuar për ato mbrëmje më glamuroze dhe romantike. 'Vela' është i bërë nga pëlhura me shkëlqim që ju jep figurën më të mirë. Përmban një jakë klasike, mëngë të gjata dhe këmbë të hapur që shfaq një pjesë të lëkurës. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 129 cm / 50.78 inch

_______________________

This dress is made for those glamorous and romantic evenings. 'Vela' is made from sequin fabric that gives you the best figure. Features a classic sharp collar, long sleeves, and open leg to show a glimpse of skin. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open leg detail

Care: Hand wash cold 

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 129 cm / 50.78 inch

Size: