Label Nue

Varno Royal Blue Ivory Dress

€89

Kënaquni me butësinë që ju jep 'Varno', një fustan me mbështjellës dhe një siluetë të lëshuar. 'Varno' me pëlhurë të rehatshme dhe do t'ju mbajë të dukeni të përsosur gjatë gjithë kohës. Pjesa e rregullueshme ju lejon ta përshtatni në mënyrë të përsosur në format tuaja.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% polyester

Detajet: Material me printe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________

Indulge in soft sophistication with 'Varno' a gorgeous wrap dress with a smooth, flowing silhouette. 'Varno' will wrap you up in comfortable fabric and keep you looking flawless as the day (or night!) trickles on. The wrap-around component allows you to perfectly customize her to your shape for an ultimately flattering fit.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% polyester

Details: Printed Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed