Skip to content

Cart

Your cart is empty

V Jadon Ii Mono Black Felix Rub Off

Sale price$271.27

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Platforma e gjerë e 'Jadon II Mono' shtojnë lartësi por që mund ta vishni çdo ditë. Përmban formë rrethore dhe lidhëse në pjesën para. Ato janë të vendosura në platformë të gjerë dhe kanë një dizajn të vogël që do të duket i shkëlqyeshëm me çdo gjë, nga fundet deri te xhinset.

Our elevated 'Jadon II Mono' sole brings added height and attitude and a little extra edge you can wear every day. Features round toe and front lace-up detail. They're set on a chunky rubber soles and have an understated design that will look great with everything from skirts to cropped tailoring or flared jeans.

Size: