Shoe Dazz

URGENT SILVER

€69

'Urgent' është sandalja që ju nevojitet tani, një siluetë e thjeshtë me shkëlqim. Kjo sandale përmban rripa të hollë, të zbukuruar me diamant të rremë. Kombinojini ato me xhinse tuaja të preferuara ose me një mini fund.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93 inch

Materiali: Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Argjend

___________________________

A simple silhouette with a pop of sparkle, 'Urgent' is the sandal you need right now. This mule features thin, rhinestone-embellished straps that you can wear with both laid-back jeans and dressier looks.

Heel Height approx.: 10 cm / 3.93 inch

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Silver 

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed