Skip to content

Cart

Your cart is empty

Uma Pink Pants

Sale price€29,00 Regular price€62,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Uma' tërheq vëmendje që në shikim të parë. Të krijuara nga pëlhurë prej lëkure, këto pantollona me bel të lartë shfaqin një siluetë të prerë drejt, një brez të gjerë për të theksuar format tuaja. Janë pjesa më e mirë për veshjet moderne dhe mund të vishet në mënyra të ndryshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Material Lëkure

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

'Uma' demands attention from first glance. Crafted from leather fabrication, these high waisted bottoms showcase a straight cut silhouette, a wide waistband to accentuate your form and a concealed centre front zip. She's the ultimate statement piece for the modern wardrobe and can be dressed in different ways.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Leather Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size: