Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ugira White Black Dress

Sale price€29,00 Regular price€99,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ky fustan është i krijuar për ato mbrëmje më glamuroze dhe romantike. Ky fustan është i bërë me pëlhurë mëndafshi që ju jep figurën më të mirë. Përmban një jakë klasike, mëngë të gjata dhe pulla të rregullushme në pjesën para. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur masën: S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Pulla në pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

This dress is made for those glamorous and romantic evenings. This dress is made from silk fabric that gives you the best figure. Features a classic sharp collar, long sleeves, and adjustable buttons in the front. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Buttons in the front

Care: Machine Wash Cold

Size: