Shoe Dazz

TROPEZ BLUE

€29 €62

Glamuroze dhe të mahnitshme. Sandalja 'Tropez' në ngjyrë të kaltërt e dallueshme menjëherë nga taka e tyre e lakuar si një gotë martini. Këto janë të punuara në lëkurë blu dhe kanë një formë katrore në pjesën para gjithashtu me kristale të vogla përgjatë rripave. Kombinojini këto me fustanin tuaj të preferuar për një pamje që të gjithë do ta pëlqejnë. Glamuroze dhe të mahnitshme.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74 " (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale

Ngjyra: E kaltër

_______________________

Sparkling and statement. The 'Tropez' Blue Sandal Heel is instantly recognizable by its curved martini block heel. These are worked in blue leather and feature a square toe and crystal spikes across the straps. Style these with a mini dress for a night out look that everyone will be loving.

Heel Height Approx.: 9.5 cm / 3.74 " (inch)

Material: Artificial Leather

Color: Blue

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed