Skip to content

Cart

Your cart is empty

TRICKY NUDE

Sale price€65,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Për një dukje sa më luksoze, këto këpucë janë perfekte për ju. Me formë katrore në pjesën para dhe rripa me gurë zbukurues. Shtoni dukjes suaj më shumë glam duke i kombinuar me një fustan të gjatë.

Lartësia e përafërt e takës: 12.7 cm / 5" (inch)

Materiali: 100% Punim dore

Ngjyra: Nude

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

_______________________

Keep your look classy with these gorgeous heels. If you are a sparkle lover then these shoes are perfect for you. With a square front open toe and detailed rhinestones. Match them with any dress.

Heel Height Approx.: 12.7 cm / 5" (inch)

Material: 100% Man Made Materials

Color: Nude

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size: