Skip to content

Cart

Your cart is empty

Tona Black Top

Sale price$42.20 Regular price$63.83

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Bluza 'Tona' është një veshje femërore që është krijuar për të shtuar elemente sensualiteti në një veshje. Kjo bluzë mund të përdoret si një veshje e jashtme ose si një shtresë bazë nën veshje të tjera, të tilla si një xhaketë. Bluza 'Tona' është një pjesë që me siguri do të tërheqë vëmendjen dhe do të i'u bëjë të ndiheni bukur.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester, 5% Elastik

Detajet: Detaje me material rrjete

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

The 'Tona' top is a woman's garment that is designed to create an element of sensuality to an outfit. This top can be worn as an outer garment or as a base layer under other clothing, such as a blazer or jacket. While dressed up for a special event, or dressed down for a more casual look, 'Tona' top is a timeless piece that is sure to turn heads and make the wearer feel confident and beautiful.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Mesh fabric details in the middles

Care: Machine Wash Cold

Size:
Tona Black Top
Tona Black Top Sale price$42.20 Regular price$63.83