Label Nue

TINA YELLOW DRESS

€79

Bëhuni të paharrueshme dhe shkëlqeni në fustanin tonë 'Tina'. Është e krijuar nga material elastik dhe i rrudhosur në pjesën e belit me një çarje anash tek këmba dhe dekolte në formën V. Perfekt për evente të ndryshme. Kombinojeni me taka dhe aksesorë minimal.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: I rrudhosur në pjesën e belit

Përkujdesja: Pastrim Kimik

___________________________

Be unforgettable and radian in our 'Tina' dress. 'Tina' is made from elastic fabric all ruched on the waist with a bodice-opened leg and a V neckline. Perfect for any occasion. Pair with heels and minimal accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Ruched on the waist

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed